Monthly Archives: juuni 2014

Banaani pannkoogid

Süüa võib kõikvõimalike mooside ja siirupitega. Imeline ! Kõige kergem viis sojapiin toidulauale tuua!

Tervislik kaerahelbe puder sojapiimaga 

Vala kaerahelbed potti ja lisa keev vesi. Keeda, kuni vesi on peaaegu aurustunud ning helbed on pehmed. Seejärel lisa sojapiim, oota kuni puder hakkab uuesti keema ning võta tulelt.

Soja burgerid

Soja burgerid on lihtne ja tervislik suupiste, mis täidab kõhu. Soja tükkidest ja kartulis põhinevad kotletid friteeritakse ja serveeritakse hamburgeri kukli vahel koos riivitud juustu, tomat viilude ja salat täitematerjaliga. Lisa juurde kastet ja naudi seda hommikusöögina.

Magus-vürtsikas kana riisiga

Maitsestamiseks kasutage all-purpose seasoning ja chicken seasoning maitseaineid. Tükelda kanafilee. Marinaadiks sega kõik ained ja lase kanal marinaadis maitsestuda 30 min. Krõbedaks katteks sega jahu, tärklis, sool ja lisa kanatükid ning sega. Prae pannil krõbedaks ja pane salvrätiga kaetud taldrikule nõrguma.

Tofu pajaroog neljale inimesele

Kõigepealt haki kõik köögiviljad. Seejärel kuumuta pann õliga ning aseta sinna tükeldatud porgand, paprika ja porrulauk. Pruunista 3 min. ja lisa neile hakitud sibul ja küüslauk. Lõpeta praadimine kui sibul on muutunud klaasjaks.

Šokolaadi ja kirsside magustoit

Vaja läheb: 3 x muna 1 tass pruuni suhkrut 1/2 tassi soja piima 1/3 tassi taimeõli 250g tumedat šokolaadi

Vahukoor sojadesserdiga

Vahusta koor 1tl suhkruga tugevaks vahuks, sega siis juurde sojadessert. Kasuta seda toitudes nagu tavalist vahukoore ( magusatele suppidele peale, segades kokku sojahelvestega ja kaunistada puuviljadega, valmistada küpsisetorte jne.

Šokolaadi tofu kook 12-le

Selle hõrgu ning lihtsalt valmistatava koogi tekstuur sarnaneb juustukoogile. Serveeri värskete marjade või marjakastmega.

Täisväärtuslik Lõuna

Pehme tofu segada hummusega (1/3 tofu massist). Lõigata ja kanepiõliga küpsetada pannil pruunid šampinjonid, tomatid ja suvikõrvits.

Õunad sojapiimaga

Vaja läheb: 2 õuna sojapiima kaneeli vaniljeekstrakti Retsept iseenesest väga lihtne! Puhasta 2 keskmise suurusega õuna ning koori. Lõika tükkideks, pane väiksesse potti, vala peale sojapiim ning lisa kaneeli ja vaniljeekstrakti. Soojenda kogu pada ära ning head isu!

Jõulutoitude retseptid

 Joulud 2015

Määrded ja kreemid

 Suveeri 2013

Pudrud ja omletid

 Suveeri 2013
GMO vaba soja

Uudised

Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuni 2014
E T K N R L P
« mai   juuli »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30