Daily Archives: 6. okt. 2014

Riivleivas praetud tofu

Lõika tofust parajalt paksud viilud. Võta riivleib ja maitsesta see soola ja tšillisädemetega. Võta pann, pane sinna või ning prae riivleivas paneeritud tofuviile võis (seni kuni on kuldpruunid).

Tofu-kalamaksa suupiste

Tofu riivida või murendada vastavalt tekstuuri soovile, peale hakkida paprika, sibul ja küüslauk (NB! Kohalik küüslauk on märksa intensiivsema maitsega kui paljud supermarketi omad, kohaliku kasutada 1-2 küünt).

Tofusõrnikud

Segada mikseris tofu, muna, suhkur, sool,vanilliin ja tofukreem. Seejärel lisada mikserisse kuivatatud puuviljad ja peenestada ka neid natuke. Segada omavahel riisijahu ja tärklis ning lisada mikserdatud segule. Praadida keskmise kuumusega pannil mõlemalt poolt kuni kuldpruuni värvuseni.

Indoneesia salat

See salat on mõjutatud Indoneesia traditsioonilisest, mistõttu maitseb eksootiliselt kuid maitseb tõesti ülihea.

Marineeritud tofu kebab

Lõika tofu 1cm suurusteks tükkideks ja jäta vähemalt tunniks ajaks marinaadi seisma. Pista marineeritud tofu vaheldumisi suvikõrvitsa, šampinionide ja sibulaga varda otsa. Grilli kuldpruuniks.

Kreeka salat tofuga

Sega kokku oliiviõli, veiniäädikas, sool, basiilik, must pipar ja oregano. Vala see segu üle tofu ja marineeri vähemalt 1 tund. Lõika tomatid, kurgid, sibul ja oliivid ning sega õrnalt kokku tofu ja marinaadiga. Serveeri.

Pähklisalat

Pese ja puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks. Küüslauguküüned pressi katki või haki mikseris või uhmris. Pähklid purusta, sega õliga, vajadusel maitsesta ürdisoolaga ja vala üle naturaalse sojajogurtiga, soovitav hoia külmkapis enne söömist.

Kõrvitsa-karri püreesupp

Läheb vaja keskmise suurusega keedupotti, saumiksrit või blenderit. Kuumuta potis sojaõli keskmise kuumuseni. Lisa tükeldatud sibul ka prae u. 2 minutit. Järgmiseks püreesta blenderis praetud sibul,kõrvits,tofu,õun. Lisa puljong ja maitseained.

Jõulutoitude retseptid

 Joulud 2015

Määrded ja kreemid

 Suveeri 2013

Pudrud ja omletid

 Suveeri 2013
GMO vaba soja

Uudised

Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2014
E T K N R L P
« sept.   nov. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031