Pannkoogid sojahakklihaga

PannkoogidVaja läheb:

  • 150 g nisujahu
  • ¼ liitrit piima
  • 1 muna
  • veidi soola
  • 30 g rasva.

Täidise jaoks:

  • 100 – 150 g leotatud sojahakkliha
  • 20 g suitsutatud peekonit
  • 25 g sibulat
  • soola
  • lihapuljong

Valmistada taigen ja pruunistada pannkoogid ühelt poolt. Tükeldada peekon, praadida see koos sibulaga. Segada sojahakkliha soola ja vähese puljongiga, seejärel kuumutada.

Pannkoogi pruunistatud poolele panna täidis, keerata servad üles ja küpsetada pannkoogid. Serveerida lihapuljongi või mõne taimesupi juurde.

Meie peres armastatakse selliseid pannkooke ka pohlamoosiga, kõrvale joome tervistavat taimeteed.

Autor Arne T.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
veebruar 2020
E T K N R L P
« juuni    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829