Soja “liha” pallid

soja-liha-pallidValmistamine:

Sega ühes suuremas kausis kokku:

  • pool klaasi mitmeviljajahu 
  • pool klaasi rukkijahu 
  • 1/2 tl soola 

Sega väiksemas kausis kokku

  • 1 tass okarat (see puru, mis sojapiima tegemisest alles jääb) 
  • 1/4 klaasi vett 
  • 2 tl oliivõli 

Tee kuivasegu kausis segu sisse selline kaevik ning väiksemas kausis olev segu sinna sisse. Sõtku tainast ning vajadusel kui ta liiga kuiv on lisa vett.

Kui taigen on ühtlaselt niiske, siis kata see 20min rätiku alla ning tee seni midagi muud.
Pärast selle aja möödumist aseta tainas kuskile alusele ja rulli endale meelepärase suurusega pallikesed.

Pane pott kuuma veega keema. Kui vesi keeb aseta pallikesed sinna sisse. Võid lisada ürte vastavalt soovile.
Pallikesed on valmis siis, kui tõusevad poti põhjast pinnale.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuli 2018
E T K N R L P
« juuni    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031