Aasiapärane krõbe tofu

krobe-tofuKoostisosad
Tofu:
150 gr maitsestamata orgaanilist tofut
30 ml riisiõli
maisitärklist (paneerimiseks

Kaste:
1 spl sojakastet
1 spl seesamiõli
maitse järgi rohelist sibulat
näputäis chillihelbeid

Valmistamine:
Lõika tofust ca 150 grammine tükk ning pigista sellest ettevaatlikult vedelik välja. Vajadusel kasuta köögipaberit, et tofusse ei jääks üleliigset niiskust. Soojenda pannil riisiõli. Lõika tofust ühtlased, ca 0,7 cm paksused viilud, paneeri need ühtlaselt mõlemalt poolt maisitärklises ning aseta tükid ettevaatlikult pannile ja prae kuni mõlemalt poolt krõbedad ja kuldpruunid.

Kastme valmistamine:
Sega kausis sojakaste ja seesamiõli, chilli ja peeneks hakitud roheline sibul.

Kui tofu on valmis, kuivata sellelt üleliigne õli köögisalvrätikuga. Serveeri koos kastme ja rohelise salatiga ning naudi soojalt!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
september 2018
E T K N R L P
« juuni    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930