Ahjupasta porgandi ja tofuga

ahjupastaVaja läheb:

  • 400g keedetud pastat;
  • 2-3 suurt porgandit;
  • 200 ml sojapiima;
  • paar spl jahu;
  • soola, pipart, kurkumit maitsestamiseks;
  • 1 pakk tofut.

Eelsoojenda ahi 200C juures. Keeda pasta soolavees. Samal ajal tükelda porgandid, prae kergelt pannil pehmemaks, lisa maitseks soola, pipart, kurkumit. Kui pasta on keenud, kurna. Pane ahjupannile, lisa porgandid. Tee valmis jahukaste sojapiimast ja jahust, lisades veidi soola-pipart. Kalla ahjupannile pasta ja porgandite peale. Sega korralikult. Maitsesta.

Tükelda tofu, maitsesta, (vajadusel prae), lisa ahjupastale. Sega kõik korralikult läbi. Pane ahju. Küpseta 15-20 minutit, kuni pasta on mõnusalt krõbe, kuid mahlane.

Naudi!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031