Gluteeni-ja laktoosivaba kook

Gluteeni-ja laktoosivaba kookVõtad kas poest valmiskujul ostetud gluteenivaba koogi segu (saab ökopoodidest) või segad ise taigna gluteenivabadest jahudest (riisijahu, sojajahu, maisijahu, kergitaja, suhkur) kokku.

Vedelikuks paned juurde sojapiima või vett koos sojakoorepulbriga. Pulbrit võid panna täitsa vabalt tunde järgi – näiteks 1 klaasi vee kohta võid panna nii 1 supilusikatäie, või ka kaks – nii kuidas ise soovid. Mina panen kookidele tavaliselt pruuni suhkrut või siis vahtrasiirupit või mett. Kõike vabalt, rõõmsalt ja tunde järgi.

Koogi sisse võib panna veel sulatatud shokolaadi – kui poest ostetud valmissegu juba ise ei sisalda, ja/või igasuguseid pähkleid, seemneid.

Sedasama kooki võib loomulikult ka nisujahust teha, kui nisu meeldib ja talud.

Ene K.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2018
E T K N R L P
« dets.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031