Indoneesia salat

Indoneesia salatSee salat on mõjutatud Indoneesia traditsioonilisest, mistõttu maitseb eksootiliselt kuid maitseb tõesti ülihea.

Koostis:

  • 3 spl taimeõli
  • soola maitse järgi
  • 1 pakk tofut, lõigatuna kuubikuteks
  • 2 väikest kartulit, keedetud ja viilutatud
  • 1 punt värsket spinatit, aurutatud
  • ½ pead värsket rohelist kapsast, hakitud ja kergelt aurutatud
  • 1 karp mungoa idusid, pestud
  • 4 küüslauguküünt
  • 1/4 tassi röstitud maapähklid
  • 5 tl sojakastet
  • 3 spl laimi või sidrunimahla
  • 4 tl pruuni suhkrut
  • 1/4 tl cayenne’i pipart
  • 2 spl vett

Ettevalmistus:

Kuumuta õli ja lisa tofu väikeste tükkidena. Pruunista umbes 4-5 minutit, kuni on mõlemalt poolt juba pruunikas.
Kastme valmistamiseks pane küüslauk, maapähklid, sojakaste, laimi-ja sidrunimahl, suhkur, Cayenne’i pipar ja vesi kaussi ning sega, kuni kaste on siidjas. Kui kaste tundub liiga paks, lisa veel üks teelusikatäis vett.

Laota tofu, kartul, spinat ja kapsas, idud ja röstitud maapähklid taldrikutele ning vala üle kastmega. Serveeri kohe.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
aprill 2018
E T K N R L P
« dets.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30