Kerge suvesalat

Kerge suvesalatlVaja läheb:

  • 200g tofut
  • 1 tl oliiviõli
  • 3 klaasi keedetud (penne/tagitalle) pasta
  • 1 klaas tassi tükeldatud keedetud rohelisi ube
  • 1 klaas kirsstomatid
  • 1 klaas tükeldatud suvikõrvitsat

Kaste:

  • 1 spl oliiviõli
  • 1 spl punase veini äädikat
  • 1 tl värsket sidrunimahla
  • 1 tl sojakastet
  • suhkrut
  • soola
  • musta pipart
  • 3 purustatud küüslauguküünt

Tükelda tofu kuubikuteks, nõruta köögipaberil. Pruunista tofut u. 5 min oliiviõlis nii, et kõik küljed saaks pruuniks, samal pannil prae kergelt läbi suvikõrvits. Pane tofu ja suvikõrvits jahtuma. Sega kokku jahtunud pasta, suvikõrvits, tofu, oad ja tomatid.

Valmista kaste: sega veiniäädikas ja ülejäänud koostisosad ja loksuta tugevasti segamini. Vala kaste salatisse ja sega kergelt läbi. Hea, kui salat seisab enne serveerimist u. 20 min külmakapis. Head isu!

Autor Hedi H.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
aprill 2018
E T K N R L P
« dets.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30