Kõrvitsa-porgandi püreesupp

korvitsa-porgandi-pureesuppKoostis:

  • 500 g kõrvitsat
  • 500 g porgandit
  • 2-3 küüslauguküünt
  • 5 dl sojapiima
  • aedviljapuljongit
  • soola
  • pipart

Valmistamine:

Lõika porgand ja kõrvits kuubikuteks ning pane koos küüslaugu, piima ja puljongiga potti.

Kuumuta tasakesi keemiseni ja hauta 30 minutit.

Püreesta supp ja pane uuesti potti ning maitsesta. Kuumuta supp läbi ja serveeri.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
veebruar 2020
E T K N R L P
« juuni    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829