Krevetid tofuga

Vaja läheb:

  • 125 g puhastatud, kooritud ja hakitud värskeid krevette
  • 1 spl lauaveini
  • näpuotsatäis soola
  • 1 spl maisitärklist
  • 2 spl + 1/4 tassitäit vett
  • 250 g kuubikuteks lõigatud tofut
  • 1 tl seesamiõli

Segada keskmise suurusega kausis krevetid, lauavein, ja sool. Väikeses kausis segada maisitärklis ja 2 spl vett. Kuumutada vokk- või praepannil toiduõli. Kui õli on kuum , lisada pannile tofukuubikud ja kuumutada 1 minut.

Siis lisada 1/4 tassitäit vett. Vähendada kuumust, katta kaanega ja keeta u 5 min. Lisada krevetid ja segada. Kuumutada veel u 3 min. Lisada maisitärklisesegu ja segada. Lisada seesamiõli ja segada korralikult. Serveeri!

Autor Kristiina I.L.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuli 2018
E T K N R L P
« juuni    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031