Magusad puuvilja-šokolaadikuklid

Magusad puuvilja-šokolaadikuklidVaja läheb:

  • 40 g tahket rasva (võid, kookosrasva, palmirasva vms)
  • 4 dl nisujahu, soovitavalt täistera
  • näpuotsatäis soola
  • 2 tl suhkrut
  • 0,5 tl vanillsuhkrut
  • 2,5 tl küpsetuspulbrit
  • 2 dl sojapiima
  • 2 spl rosinaid
  • 2 spl kuivatatud jõhvikaid
  • 2 spl kergelt hakitud mõrušokolaadi
  • 1 spl mandlilaaste

Lõika külm rasv väikesteks kuubikuteks, lisa jahu, küpsetuspulber, maitseained, sojapiim. Sega ühtlaseks taignaks. Seejärel lisa pestud ja nõrutatud kuivatatud puuviljad, šokolaad ja mandlilaastud.

Tõsta taigen jahusele lauale, patsuta kätega umbes 2 cm paksuseks plaadiks, võta klaasiga vm vormiga välja väiksed pätsikesed, tõsta ahjuplaadile.

Aseta kuuma ahju ja küpseta 250 C juures 12-15 minutit, kuni kuklid on muutunud kuldseks. Parimad soojalt hea moosi ja klaasi külma sojapiimaga.

Autor Pirje P.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031