Magusad puuvilja-šokolaadikuklid

Magusad puuvilja-šokolaadikuklidVaja läheb:

  • 40 g tahket rasva (võid, kookosrasva, palmirasva vms)
  • 4 dl nisujahu, soovitavalt täistera
  • näpuotsatäis soola
  • 2 tl suhkrut
  • 0,5 tl vanillsuhkrut
  • 2,5 tl küpsetuspulbrit
  • 2 dl sojapiima
  • 2 spl rosinaid
  • 2 spl kuivatatud jõhvikaid
  • 2 spl kergelt hakitud mõrušokolaadi
  • 1 spl mandlilaaste

Lõika külm rasv väikesteks kuubikuteks, lisa jahu, küpsetuspulber, maitseained, sojapiim. Sega ühtlaseks taignaks. Seejärel lisa pestud ja nõrutatud kuivatatud puuviljad, šokolaad ja mandlilaastud.

Tõsta taigen jahusele lauale, patsuta kätega umbes 2 cm paksuseks plaadiks, võta klaasiga vm vormiga välja väiksed pätsikesed, tõsta ahjuplaadile.

Aseta kuuma ahju ja küpseta 250 C juures 12-15 minutit, kuni kuklid on muutunud kuldseks. Parimad soojalt hea moosi ja klaasi külma sojapiimaga.

Autor Pirje P.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuli 2018
E T K N R L P
« juuni    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031