Magushapu tofu

Magushapu tofuLäheb vaja:

  • 500 grammi tofut,
  • 1 apelsin,
  • 1 sibul,
  • 1 porru,
  • 2 suvikõrvitsat,
  • 1 porgand,
  • ¼ liitrit tomatipüreed,
  • ¼ liitrit köögiviljapuljongit,
  • 2 supilusikatäit sojakastet,
  • 1 pits brändit,
  • 3 supilusikatäit oliiviõli,
  • 3 supilusikatäit mett,
  • nisujahu,
  • 3 supilusikatäit riisi- või õunaäädikat,
  • riisijahu.

Valmistamine:

Lõigake tofu kuubikuteks ja veeretage jahus. Kuumutage kastrulis õli ja praadige selle sees tofu. Tõstke tofu kõrvale ning praadige samas õlis sibulad ja porru kuldseks, seejärel lisage porgandid ja suvikõrvits. Kuumutage veel 5 minutit. Seejärel valage peale brändi, millel lasete aurustuda. Lisage tofu, tomatipüree, mesi ja äädikas. Kallake juurde apelsinist pressitud mahl ning soovi korral riivige juurde veidi apelsinikoort. Viimaks lisage puljong ja laske 10 minutit aeglasel tulel keeda.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031