Magushapu tofu

Magushapu tofuLäheb vaja:

  • 500 grammi tofut,
  • 1 apelsin,
  • 1 sibul,
  • 1 porru,
  • 2 suvikõrvitsat,
  • 1 porgand,
  • ¼ liitrit tomatipüreed,
  • ¼ liitrit köögiviljapuljongit,
  • 2 supilusikatäit sojakastet,
  • 1 pits brändit,
  • 3 supilusikatäit oliiviõli,
  • 3 supilusikatäit mett,
  • nisujahu,
  • 3 supilusikatäit riisi- või õunaäädikat,
  • riisijahu.

Valmistamine:

Lõigake tofu kuubikuteks ja veeretage jahus. Kuumutage kastrulis õli ja praadige selle sees tofu. Tõstke tofu kõrvale ning praadige samas õlis sibulad ja porru kuldseks, seejärel lisage porgandid ja suvikõrvits. Kuumutage veel 5 minutit. Seejärel valage peale brändi, millel lasete aurustuda. Lisage tofu, tomatipüree, mesi ja äädikas. Kallake juurde apelsinist pressitud mahl ning soovi korral riivige juurde veidi apelsinikoort. Viimaks lisage puljong ja laske 10 minutit aeglasel tulel keeda.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031