Punapeediga roog

peediroogPese 4 keskmist peeti, mähi fooliumisse ja küpseta 200 kraadilises ahjus küpseks, ca 1tund. Puhasta peedid, lõika iga peet 8-ks paraja paksusega viiludeks.

Puhasta 4-5 punast sibulat ja 2-3 küüslauguküünt.

Kuumuta sibul ja küüslauk kergelt kuumas õlis või kookoserasvas, sega kokku peediga, maitsesta vähese sojakastme ja palsamiäädika pastaga (võib asendada mõne muu hapuka kastmega) ja lase veidi aega marineerida.

Võta ca 400g (kogust võid ise suurendada või vähendada) pehmet tofut, st sojapiimast kohupiima. Maitsesta vähese soola ja ürtidega, näiteks tüümiani, peterselli vms. Kahvliga kergelt segades lisa peedi-sibula segu.

Vala segu 20x20cm vormi ja küpseta ca 20 min 220 kraadilises ahjus. Lisandiks paku okarapihve või kuumutatud okarat või keedetud kruupe või täisterariisi või kartulit.

 

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
mai 2018
E T K N R L P
« dets.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031