Roheline misosupp klorellaga

Klorella misosuppRetsept kahele inimesele, vaja läheb:

  • ½ tassi viilutatud shiitake seeni
  • 1 teelusikas dashit
  • 150g tofu kuubikuid
  • 2 supilusikat miso
  • 1 supilusikas klorellat
  • 1 peotäis hijiki merevetikaid

Misosupp on jaapani rahvustoit. Peamisteks maitseandjateks on dashi ehk puljong vetikatest ja kuivatatud ning suitsutatud tuunikalast.

Ajage 0,5l vett keema ja valage see väiksele pannile. Lisage shiitake seened ja dashi. Seejärel, kui vesi on veidi jahtunud lisage ka miso. Järgmisena lisage tofu ja hijiki merevetkad. Hoidke madalal kuumusel 5 minutit jälgides, et vesi ei läheks keema. Vahetult enne serveerimist lisage klorella.

Sobib riisiroogade kõrvale.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031