Supp krevettide ja tofuga

KrevetisuppVaja läheb:

  • pool tassitäit värsket spinatit
  • 1 viil ingverit
  • 60 g puhastatud, kooritud ja hakitud värskeid krevette
  • pool tl soola
  • 2 tassitäit kanapuljongit – 2 tassitäit vett või 4 tassitäit köögiviljapuljongit
  • 250 g murendatud tofut
  • 3 spl maisitärklist
  • 1 lahtiklopitud muna (soovi korral)

Peske spinat ja pange see keedunõusse. Lisage ingveriviil, krevetid ja sool. Kuumutage ja segage kuni spinat närbub. Lisage kanapuljong ja vesi ( või köögiviljapuljong) ja ajage keema.

Kui supp keeb, lisage murendatud tofu. Segage väikeses kausis maisitärklis ja külm vesi. Lisage tärklisesegu supile ja segage. Kui supp hakkab uuesti keema, lisage soovi korral lahtiklopitud muna. Segage, tõstke keedunõu pliidilt ja serveerige.

Maitsev!

Autor Livia R.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuli 2018
E T K N R L P
« juuni    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031