Tofumajonees

tofumajoneesVaja läheb:

  • ca 240g värsket pehmet tofut
  • 1dl õli,näiteks kanepi/avokaado/oliiviöli vm.
  • 2tl mett
  • 2tl Felixi Inglise või Mee sinepit
  • 1/!tl Himaalaja soola

Valmistamine:

1. Blenderda tofu õliga ühtlaselt läikivaks seguks.
2. Blenderda lisanditega koos veelkord.
3. Jäta ca 30 minutiks segu blenderisse valmima,siis maitsesta vajadusel täiendavalt.
4. Põhimajoneesile lisa omal valikul ürte vm.,näiteks saab hea tomatikastme lisades prehüdreeritult isekuivatatud tomatinahku.
5. Majonees sobib ka kuumades roogades kasutamiseks. Säilib külmkapis vähemalt nädala.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031