Ahjutortillad

ahjutortillad6 tortillat (täistera või teradega)

Täidis: 

  • Pool pakki sojahakkliha
  • 1 purk punaseid ube
  • 1 porgand
  • 1 karp šampinjone
  • küüslauk
  • tomatipasta
  • praadimiseks õli või kookosrasva

Valmistamine:

Keeda vastavalt pakendil olevale juhendile sojahakklihamass. Seejärel aja õli/kookosrasv kuumaks, lisa tükeldatud küüslauk ning hetke pärast riivitud porgand, lase natuke praadida. Järgmisena lisa juurde sojahakkliha, šampinjonid (võivad olla eelnevalt kiirelt läbi praetud), kurnatud oad ning tomatipasta. Tomatipastat tuleks panna nii palju, et see seoks massi üheks, aga ei muudaks liiga vedelaks.Kuumutada läbi.

Kui täidis on valmis, siis võtta tortilla ning panna täidis ühele poole otsa triibuna ning keerata tortilla rulli ning asetada ahjuvormi. Sama teha kõigi teiste tortilladega. Küpsetada ahjus ca 200 kraadi juures 15-20 min või kuni pealt on krõbe. Soovi korral võib veidi enne valmimist peale raputada ka riivitud juustu.

Süüa kuumalt, kõrvale sobib hästi Tzatziki ehk Kreeka dipikaste.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
detsember 2017
E T K N R L P
« nov.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031