Gluteiinivabad pannkoogid

Gluteiinivabad pannkoogidVaja läheb:

  • Värske okara 2sl=60 g
  • Sojapiim 1dl
  • Hirsijahu 5sl=50g
  • Värske sidrunimahl 1tl
  • Herbamare ürdisool ¼ tl

Segage kausikeses kõik lusikaga kokku ja küpsetage vähese õliga määritud pannil mõlemalt poolt kuldseks.

Nii maitsestatult võib neid süüa magusa või siis soolase lisandiga. Võite peale määrida seesamipastat (tahiini) ja mõne tera indiaanisuhkrut, soolase lisandina on hea jogurtikreem ürdisoola ja värskete ürtidega.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031