Kanepi pannileib okaraga

Kanepi pannileibVaja läheb:

  • 240g värsket kuivatamata okarat (ühest piimamasinatäiest tekkinud okara)
  • 2dl õlikanepiseemneid koos kestaga
  • 1sl kuivalt purustatud õlikanepiseemneid
  • 30g ehk 3sl okarajahu
  • 30g maisitärklist
  • 2 sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • herbamare chilliga ürdisoola
  • himaalaja soola
  • tüümiani vm. ürti
  • avokaadoõli

Võib kasutada kanepipiima keetmisel sõelale jäänud haudunud seemnesegu või ka õlikanepiseemneid koos kestaga leotada eelnevalt vähemalt 4-8 tundi ning seejärel segada okaraga. Lisage juurde kergelt avokaadoõlis hautatud sibulatükikesed koos hakitud küüslauguga. Timmige taigna paksus parajaks, maitsestage ja küpsetage pannil madlamal kuumusel või siis ahjus 180 kraadi juures. Vajadusel tilgutage pannile veidi avokaadoõli.

Kuumalt on loomset lihakotletti meenutav maitse. Külmalt võib asendada leiba/galetti vm koos kattega.

Säilib külmkapis nädala. Omal valikul võib lisada ettevalmistatud aedvilja taignale.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031