Kamavaht

KamavahtVaja läheb:

  • 250 gr pehmet tofut
  • 200ml sojakoort või kaerakoort
  • 3 sl kamajahu
  • 2 sl rafineerimata suhkrut

Valmistamine:
Pane pehme tofu ja kamajahu blenderisse ning sega seal kuni tofumass on täielikult kamaga segunenud ning mass on kreemjas. Vahusta koor koos suhkruga. Sega tofukreem ja vahustatud koor omavahel.

Sellest peaks jätkuma umbes neljale inimesele. Eriti hea on seda magustoitu nautida koos eestimaiste marjadega või suurema magusa armastajatele moosi või meega.

Seda retsepti on kerge mugandada vastavalt maitseeelistustele . Vöib vabalt tofut rohkem panna ning koort vähem, samuti kama või suhkrukogust muuta.

Autor Madli Raig

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031