Kamavaht

KamavahtVaja läheb:

  • 250 gr pehmet tofut
  • 200ml sojakoort või kaerakoort
  • 3 sl kamajahu
  • 2 sl rafineerimata suhkrut

Valmistamine:
Pane pehme tofu ja kamajahu blenderisse ning sega seal kuni tofumass on täielikult kamaga segunenud ning mass on kreemjas. Vahusta koor koos suhkruga. Sega tofukreem ja vahustatud koor omavahel.

Sellest peaks jätkuma umbes neljale inimesele. Eriti hea on seda magustoitu nautida koos eestimaiste marjadega või suurema magusa armastajatele moosi või meega.

Seda retsepti on kerge mugandada vastavalt maitseeelistustele . Vöib vabalt tofut rohkem panna ning koort vähem, samuti kama või suhkrukogust muuta.

Autor Madli Raig

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2018
E T K N R L P
« dets.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031