Köögiviljapüreesupp tofuga

Köögiviljapüreesupp tofugaVaja läheb:

  • 2 sl õli
  • 1 sl vett
  • 2 küüslaugu küünt
  • 1 varsselleri vars
  • 4 tomatit
  • 1 punane paprika
  • 5 dl kuum vesi
  • 1 kuubik puljongimaitseainet köögiviljadega
  • 3 tilka tabascot
  • 2 sl sidrunimahla
  • sool
  • suhkur
  • 1 tops (200g) tofukuubikuid prantsuse marinaadis

Valmistamine:
Lõika puhastatud köögivili tükikestest ja kuumuta pidevalt segades õli ja vee segus 5 minutit. Lisa kuum vesi ja leemekuubik ning hauta köögivili pehmeks.

Kuumuta samal ajal tofukuubikuid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadi juures 4-5 minutit. Töötle köögiviljad saumikseriga otse keedunõus püreeks ja viimistle maitse.

Jaga supp taldrikutesse ja tõsta iga portsjoni keskele tofukuubikuid.
Autor Virve V.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031