- 2 sl õli
- 1 sl vett
- 2 küüslaugu küünt
- 1 varsselleri vars
- 4 tomatit
- 1 punane paprika
- 5 dl kuum vesi
- 1 kuubik puljongimaitseainet köögiviljadega
- 3 tilka tabascot
- 2 sl sidrunimahla
- sool
- suhkur
- 1 tops (200g) tofukuubikuid prantsuse marinaadis
Valmistamine:
Lõika puhastatud köögivili tükikestest ja kuumuta pidevalt segades õli ja vee segus 5 minutit. Lisa kuum vesi ja leemekuubik ning hauta köögivili pehmeks.
Kuumuta samal ajal tofukuubikuid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadi juures 4-5 minutit. Töötle köögiviljad saumikseriga otse keedunõus püreeks ja viimistle maitse.
Jaga supp taldrikutesse ja tõsta iga portsjoni keskele tofukuubikuid.
Autor Virve V.