Šokolaadijäätis tofukreemiga

Šokolaadijäätis tofukreemigaVaja läheb:

  • 600gr tofukreemi sidruni ja vanilliiniga
  • 200gr tumedat mõru šokolaadi
  • 100gr kreeka pähkleid
  • 100gr fariinisuhkrut
  • 4 munakollast
  • 4spl kakaod

Ühenda kreem, purustatud šokolaad, kakao ja sulata tasasel tulel, ära keema lase. Jahuta.

Rösti kuival pannil pähklid, tükelda. Ühenda munakollased suhkruga ja mikserda 2-3 minutit, lisa kreemi-šokolaadisegule.

Keeda veevannil tasaselasel tulel pidevalt segades umbes 10 minutit (paksemiseni). Jahuta, lisa pähklid, sega. Pane sügavkülma 4 tunniks, sega vahepeal paar korda.

Autor Ants K.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
aprill 2020
E T K N R L P
« juuni    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930