Lusikaomlett

lusikaomlettVaja läheb:

  • ühest piimakeedust saadud okara,
  • 1-2 talu kanamuna
  • soola ja ürte pisut
  • aurutatud kookosrasva

1. Vispelda kanamuna lahti,lisa okara,sool ja ürdid vispeldades.
2. Kuumuta pannil kookosrasv ja tõsta supilusikaga segu pannile.
3. Küpseta madalamal kuumusel kuldseks kummaltki poolelt.
4. Maitseb soojalt ja on hea külmalt.Lisandid saab valida just omal valikul.

Soovitus:
1.Sama muna-okarasegu võib küpsetada muhvinivormides kas soolasemana või magusamana. Magustada sobib palmisuhkru/stevia või meega, aga mitte siirupiga +näiteks jõhvikad/õunatükid vm.

Jahtunult lisa suts tofu-külmpresskookosrasva ja jõhvikakreemi. Õhu ringlusega ahjus olen küpsetanud 170 kraadi juures ca 30 min.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuli 2019
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031