Leivapallid

leivapallidVaja läheb:

  • ühest piimakeedust saadud okarat
  • 10 väikse kuhjaga tl leivaseemne segu/võrdses koguses päevalille, lina ja kõrvaitsaseemneid jahvatatult
  • 2 kuhjaga tl purustatud kanepiseemneid/kanepijahu
  • pisut tumedat Himaalaja soola, ürdisoola ja kuivatatud tüümiani
  • ja ahjuplaati, küpsetuspaberit, kookosrasva paberi määrimiseks.

Sega kõik ained hoolikalt, jäta 30 min paisuma. Siis veereta ca 4cm läbimõõduga pallikesed, kui soovid võid need vajutada ka lamedamaks.

Paiguta plaadile ja küpseta 170 kraadilises eelsoojendatud ahjus.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031