Marineeritud tofu ahjuroog

Ahjuroog marineeritud tofugaVaja läheb:

  • 300g tofut, kas marineeritud või siis kodus suitsetatud

Marinaad ca 300g tofule:

  • 2sl head sojakastet
  • 1sl kuiva sherrit
  • 1sl seesamiõli

Selleks lõika tofu ca 3cm küljega kuubikuteks. Määri sõrmede abil kõik tofukuubikud marinaadiga kokku ja lase marineerida vähemalt 30min.

Samalajal küpseta 230-kraadilises ahjus parajalt krõmpsuvaks:

  • peedilõike
  • valget ja punast sibulat
  • kabatšokkitükke ja kõrvitsat
  • porgandiribasid

Kuumal pannil sega aed-ja juurvili kokku vähese roosa soola, tüümiani ja sulanud kookosrasvaga. Ahjuroa valmimisel lisa tofukuubikud. Serveeri kohe küpsetusnõult!

Head isu!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
juuli 2018
E T K N R L P
« juuni    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031