Spinati-tofu pallid

Retsept vabariigi aastapäevaks - spinati-tofu pallidVaja läheb:

  • 450g värsket spinatit
  • 250g pehmet tofut või purustatud tofut
  • 1 kanamuna või munaasendajat
  • 2 sl fenkoliseemneid
  • 2 sl mahedat tatajahu
  • võid, kookosõli, viinamarjaseemneõli (omal valikul)
  • 3-4 küüslaaugu küünt
  • soola
  • musta pipart

Peenestage spinat ja pigistage ülearune vedelik välja.

Segage tofu, lahtilöödud munad ja fenkoliseemned, lisage spinat. Maitsestage ja võtke umbes supilusika suurused kogused palliks vormimiseks.

Veeretage jahus, keetke 3-4 minutit kuni tõusevad pinnale (nagu klimbid). Hea on keeta laiapõhjalises potis või vokkpannil. Nõrutage ja pange serveerimisnõusse.

Hakkige küüslaauk, kuumutage veidi kuumas rasvas, kallake tofupallidele peale. Serveerige tomatisektoritega.

Kui pehme tofu on liiga märg ja taigen kipub laiali vajuma, siis lisage 1-2 sl tatrajahu taignale.

Head nautimist!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031