Spinati-tofu pallid

Retsept vabariigi aastapäevaks - spinati-tofu pallidVaja läheb:

  • 450g värsket spinatit
  • 250g pehmet tofut või purustatud tofut
  • 1 kanamuna või munaasendajat
  • 2 sl fenkoliseemneid
  • 2 sl mahedat tatajahu
  • võid, kookosõli, viinamarjaseemneõli (omal valikul)
  • 3-4 küüslaaugu küünt
  • soola
  • musta pipart

Peenestage spinat ja pigistage ülearune vedelik välja.

Segage tofu, lahtilöödud munad ja fenkoliseemned, lisage spinat. Maitsestage ja võtke umbes supilusika suurused kogused palliks vormimiseks.

Veeretage jahus, keetke 3-4 minutit kuni tõusevad pinnale (nagu klimbid). Hea on keeta laiapõhjalises potis või vokkpannil. Nõrutage ja pange serveerimisnõusse.

Hakkige küüslaauk, kuumutage veidi kuumas rasvas, kallake tofupallidele peale. Serveerige tomatisektoritega.

Kui pehme tofu on liiga märg ja taigen kipub laiali vajuma, siis lisage 1-2 sl tatrajahu taignale.

Head nautimist!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031