Meeli värskendav soja-kirsijäätis

soja jäätisVaja läheb:

  • 1,5 tassi puhastatud kirsse
  • 3 teelusikat suhkrut
  • 500 ml  sojapiima
  • 2 supilusikat koort
  • vanilli maitselist sojajooki
  • kirsilikööri

Valmistamine:

Purusta kirsid blendris ühtlaseks, lisa suhkur ja jätka blenderdamist kuni on kogu mass korralikult segatud. Lisa sojapiim ning umbes teelusikatäis kirsilikööri ja 2 supilusikatäit vanillimaitselist sojajooki.

Blenderda ühtlaseks massiks ja pane plastiknõusse. Aseta sügavkülmikusse.

Et tuleks parim kreemjas jäätis, võta iga 30 minuti järelt välja ja sega hoolikalt, lõhkudes jääkristallid ning aseta tagasi sügavkülma.

Serveerides võid asetada jäätisele paar kirssi ja lasta kirsilikööri ja šokolaadikastmega üle.

Retsepti autor Tiina Veskioja

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031