Pähklisalat

PähklisalatVaja läheb:

  • 400-500 g paprikat
  • 5-6 küüslauguküünt
  • 2 spl kreeka pähkleid
  • 1 dl sojajogurtit
  • 2 spl.sojaõli

Pese ja puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks. Küüslauguküüned pressi katki või haki mikseris või uhmris. Pähklid purusta, sega õliga, vajadusel maitsesta ürdisoolaga ja vala üle naturaalse sojajogurtiga, soovitav hoia külmkapis enne söömist.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031