Pähklisalat

PähklisalatVaja läheb:

  • 400-500 g paprikat
  • 5-6 küüslauguküünt
  • 2 spl kreeka pähkleid
  • 1 dl sojajogurtit
  • 2 spl.sojaõli

Pese ja puhasta paprika seemnetest ning lõika ribadeks. Küüslauguküüned pressi katki või haki mikseris või uhmris. Pähklid purusta, sega õliga, vajadusel maitsesta ürdisoolaga ja vala üle naturaalse sojajogurtiga, soovitav hoia külmkapis enne söömist.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031