Kõrvitsa-karri püreesupp

Kõrvitsa karri püreesuppKoostis:

  • 1 spl sojaõli
  • 1 väiksem sibul
  • 1 keskmine õun mis on kooritud ja südamik eemaldatud
  • 1 tl karri pulbrit
  • 450 g tofut
  • 400 g kõrvitsapüreed
  • 2 klaasi köögivilja puljongit
  • 1 tl jahvatatud või purustatud musta pipart
  • 1 tl soola
  • kaunistuseks kõrvitsaseeneid

Valmistamine:

Läheb vaja keskmise suurusega keedupotti, saumiksrit või blenderit.

Kuumuta potis sojaõli keskmise kuumuseni. Lisa tükeldatud sibul ka prae u. 2 minutit.
Järgmiseks püreesta blenderis praetud sibul,kõrvits,tofu,õun. Lisa puljong ja maitseained.

Kalla segu tagasi potti ning kuumuta kuni keemiseni(ei keeda) aeg-ajalt segades.Valmis. Kaunista kõrvitasseemnetega.

HEAD ISU!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2018
E T K N R L P
« dets.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031