Kõrvitsa-karri püreesupp

Kõrvitsa karri püreesuppKoostis:

  • 1 spl sojaõli
  • 1 väiksem sibul
  • 1 keskmine õun mis on kooritud ja südamik eemaldatud
  • 1 tl karri pulbrit
  • 450 g tofut
  • 400 g kõrvitsapüreed
  • 2 klaasi köögivilja puljongit
  • 1 tl jahvatatud või purustatud musta pipart
  • 1 tl soola
  • kaunistuseks kõrvitsaseeneid

Valmistamine:

Läheb vaja keskmise suurusega keedupotti, saumiksrit või blenderit.

Kuumuta potis sojaõli keskmise kuumuseni. Lisa tükeldatud sibul ka prae u. 2 minutit.
Järgmiseks püreesta blenderis praetud sibul,kõrvits,tofu,õun. Lisa puljong ja maitseained.

Kalla segu tagasi potti ning kuumuta kuni keemiseni(ei keeda) aeg-ajalt segades.Valmis. Kaunista kõrvitasseemnetega.

HEAD ISU!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031