Panniroog

panniroogVaja läheb:

peotäis kirsstomateid
100g seeni
150g tofut
1 küüslauguküüs
1tl kurkumit
0.5tl musta pipart
maitserohelist
soola

Kirsstomatid kuumale pannile vähese õliga umbes 3-4 minutiks, seejärel keerata kuumus väiksemaks, lisada hakitud seened ja näppude vahel murendatud tofu. Lisada maitseained ning küüslaugupressist läbi lastud küüslauguküüs. Lasta toidul praadida umbes 5 minutit, seejärel keerata kuumus kinni. Kui tomatid pole ise selleks ajaks lõhkenud, siis need vaikselt puruks pigistada, et maitsed seguneksid (aga ettevaatlikult, sest tomatid võivad pritsida!).
Toitu serveerida koos värske salati või riisi ning sojakastmega.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
märts 2019
E T K N R L P
« juuni    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031