Püreesupp

püreesuppVaja läheb:

  • 1-1,5 dl leotatud sojauba
  • 10-15 cm pikkune keskmine kabatšok koos koorega võimalikult
  • 3 keskmist eesti tomatit(minul)
  • 2 keskmist peipsiääre sibulat
  • 3 küüslauguküünt
  • Herbamare ürdisoola
  • kookosrasva
  • ca 100g värsket pehmet tofut
  • 1sl palmisuhkrut
  • tükike ingveri soovijale

Valmistus kannus:
1. Puista kannu sojaoad ja tükeldatud kabatšok, vala peale külm vesi peaaegu max-purusta kõik blenderi nupule vajutades.
2. Siis vajuta stew nupule.
3. Samal ajal kuumuta klaasjaks hakitud sibul kookosrasvas, lisa tükeldatud tomat, küüslauk ja kuumuta kuni tomat on läbi kuumenenud.
4. Kui masin on lõpetanud töö, lisa tomatisegu, tofu, pisut soola, suhkrut, ingveri soovi korral. Blenderda segu 2 korda. Maitse, vajadusel maitsesta täiendavalt.

Serveerides lisa kuivatatud tüümiani.
5.Suppi võib muidugi keeta pliidil madalamal kuumusel ehk siis supi nuppu kasutades.

Soovitus: Sama püree on ideaalne lasanje kastmeks.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
detsember 2017
E T K N R L P
« nov.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031