Tofuomlett köögiviljadega

Omlett köögiviljadegaVaja läheb:

  • 8 muna
  • 8 sl vett või piima
  • soola
  • värskelt jahvatatud musta pipart
  • 2 sibulat
  • 2 paprikakauna
  • 1 sl majoneesi
  • 300 g naturaalset tofut
  • õli praadimiseks
  • 2 sl hakitud maitserphelist

Sibul koorida ja hakkida. Paprikal eelmaldada varrepoolne ots, seemned ja valged membraanid, viljaliha tükeldada väikesteks kuubikuteks. Õli kuumutada pannil, lisada köögiviljad ja kuumutada 3–4 minutit, pidevalt segades. Munad segada lahti, lisada vesi, sool ja pipar, majonees. Lõpuks lisada väikesteks kuubikuteks lõigatud tofu. Omletisegu valada pannile köögiviljade peale ja kuumutada tasasel tulel, kuni omleti alumine poolt on kauni pruuni värvi saanud ja pind hüübinud. Omlett lõigata pooleks ja libistada taldrikutele, peale raputada hakitud peterselli, tilli, murulauku või rohelist sibulat.

Autor Sirje R.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2018
E T K N R L P
« dets.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031