Maitsev püreesupp tofuga

Käesolev retsept on mõeldud spetsiaalselt uue piimamasina jaoks, kuid edukalt saab ka aedviljad eraldi keeta ja saumikseri või köögikombainiga püreestada.

Püreesupp tofuga

Puhasta ja haki väikesteks kuubikuteks:

  • 2 keskmist porgandit
  • 300-400g kõrvitsat
  • 1 sl täisterariisi
  • 1 väike sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 5 cm pikkune ingver

Kalla kuubikud piimamasina põhja,vala juurde külm vesi kuni märgini  1000g. Ühenda masin vooluvõrku,vali supi nupp (Soup) ja vajuta start. Pärast supi valmimist lisa 100g pehmet tofut, lülita masin ringi “Fruit/Vegetable” režiimile.

Kui masin töö lõpetab, kalla püree serveerimiskaussi, lisa 1sl Herbamare puljongit, tilguta pisut vedelat mett ja maitsesta vajadusel täiendavalt. Soovi korral võib lisada head külmpress õli (avokaadoõli).

Paku juurde ürdisoolaga maitsestatud okararösti või täisterajahust krutoone ja riivitud laabijuustu.

Soovitus: enne vee kallamist aedviljadele kontrolli, et kaas sulguks. Kui kaas normaalselt ei sulgu, vähenda aedvilja  hulka. Mida väiksemad on aedvilja kuubikud seda rohkem neid mahub.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
jaanuar 2018
E T K N R L P
« dets.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031