Karulaugupesto

karulaugupestoVaja läheb:

250 g kuivatatud karulaugulehtede pulbrit
200 g kuivatatud kevadisi võilillelehti (peenestatud ja korjatud enne õitsemist)
170 g värskekapsa lehti
150 g röstitud india pähkleid
100 g õlis pruunistatud karrimaitselisi tofukuubikuid
100 g rohelisi hiidoliive (Itaaliast)
50 ml vürtsikat tumedat seesamiõli
1 spl peenestatud tüümiani pulbrit
1 tl peenestatud india vürtsköömneid (džiira)
¼ tl roosat soola

Purustage hiidoliivid peale kivide eemaldamist ja india pähklid saumiksriga, lisage neile tofukuubikud, värskekapsalehed, segage kogu segu uuesti miksriga läbi, lisage seesamiõli, võilillelehtede- ja karulaugulehtede pulber ja maitseaineid, lõpuks segage kõik käsitsi kokku, kuni soovitud tekstuur ja koostis on saavutatud.

Serveerige seda pestot pastatoitude juurde, ahjus õliga küpsetatud ciabattale või Rukkipala koorikleivale määritult – valik on teie enda teha.

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
oktoober 2018
E T K N R L P
« juuni    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031