Lihtne ja kiire sojahakkliha-aedviljahautis

sojahakkliha-aedviljahautisVaja läheb:

Kookosrasv
Üks punane paprika
Mugulsibul
Shampinjoni seened
Suvikõrvits
Sojahakkliha
Maitseaineid vastavalt oma soovile (nt.sool, oregano, küüslaugupipar, cayenne jne.)

Pannil (hea kui oleks kõrgemate servadega pann) sulatada kookosrasv.

Kui kookosrasv on pannil juba sulanud, siis panna pannile praadima tükeldatud mugulsibul ja tükeldatud paprika, tükeldatud shampinjoniseened ning tükeldatud suvikõrvits. Prae mõnda aega, lisa maitseained ja seejärel jäta kaane alla hauduma.

Kui näed, et viljad on juba enam vähem küpsed ja vedelik on pannile imbunid, siis lisa sojahakkliha sinnahulka (soovi korral veel maitseaineid) ja jäta veel mõneks ajaks kaane alla hauduma.

Toit on valmis kui sojahakkliha on pehmeks muutunud ja muude komponentidega segunenud.

Sojahakkliha-aedviljahautis sobib söömiseks näiteks keedetud riisi, täisteramakaronide, kinoa või misiganes muu keedetud teraviljaga.

Head Isu!

Jõulutoitude retseptid
 Joulud 2015
Määrded ja kreemid
 Suveeri 2013
Pudrud ja omletid
 Suveeri 2013
GMO vaba soja
Uudised
Sojaliit pakub partnerlust Eesti oma sojasordi kaasomandi näol. Põhjalikum teave tel. 53584108 või e-post: info@sojaliit.ee
september 2018
E T K N R L P
« juuni    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930